Teken het gastenboek
Gastenboek Camping & Guesthouse te Pliskovice in Tsjechie
Welkom op onze site. Hier kun je het gastenboek tekenen
Totaal aantal berichten: 60   Berichten per pagina: 10
[1] 2 3 6
Zoeken    naar  
Naam Commentaar
60) Theo en Marga Dierkes 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.90 Safari/537.36
Donderdag, 10 oktober 2019 19:45 Geef commentaar

Ton en Nancy,
Zoals ik vorig jaar al schreef, is jullie camping een pareltje onder de vele campings die er zijn. Klein maar fijn. We zijn met onze vakantie begonnen bij jullie op de camping. Het was een thuiskomen.Heerlijk gegeten op onze aankomstdag. Gezellige avonden gehad en daarna verder gegaan met onze reis door Tsjechië en Polen en Slowakije. Bedankt voor het hartelijk welkom en tot ziens. We zullen elkaar vast nog wel weer eens ontmoeten. Hartelijke groeten, Theo en Marga


Ton en Nancy Donderdag, 17 oktober 2019 11:52
Beste Theo en Marga

Ook dit jaar was het echt weer geweldig met jullie er bij.
Het waren weer wereldse avonden op het terras ( lees kippenhok) en we genieten er nu nog steeds een beetje van na. Ook erg fijn om te lezen dat de rest van de vakantie ook weer optimaal genoten is door jullie dus wij weten wel zeker dat we jullie in de toekomst weer gaan zien.

Wij verheugen ons er nu al weer op dus....
Tot dan.
59) Claudia en Mark 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.1.0; SAMSUNG SM-T580) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) SamsungBrowser/10.1 Chrome/71.0.3578.99 Safari/537.36
Zondag, 29 september 2019 19:23 Geef commentaar

Hallo Ton en Nancy,

Hierbij willen wij jullie bedanken voor een zeer ontspannen en uiterst relaxed verblijf op jullie camping in de maand augustus voor 3 weken.

Aan gastvrijheid heeft het zeker niet ontbroken en we hebben de daghap met plezier en smaak soldaat gemaakt.

Leuk dat we in de gelegenheid geweest zijn om elkaar te spreken en beter te leren kennen.

Daarnaast zijn jullie apetrots op de appartementen. En terecht! Daar hebben wij niet verbleven, maar natuurlijk wel even bewonderd. Alles spik en span.

Aan streekinformatie geen gebrek. De info-map en jullie zelf zijn een rijke bron om te raadplegen om daarmee de leuke plekjes van de Zuid-Bohemen te bezoeken, mocht dit onbekend zijn.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen.

Claudia en Mark


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 17:10
Beste Mark en Claudia

Nu het weer weer slechter begint te worden en de dagen veel en veel korter is het altijd een plezier om dit terug te lezen.
Wat hebben we een plezier gehad samen om het huiskamertje dat jullie bij de tent hadden opgebouwd. Ook samen met jullie op het terras werd het meerdere keren zo gezellig dat we de tijd vergaten en het soms late avondwerk werd dat we in bed lagen en nog nagenoten van alweer een heerlijke dag in ons paradijsje.
Dat we op de camping, onze blokhutten en de appartementen zo apetrots zijn hebben jullie en al die andere gasten aan mee gewerkt.
Wij bieden als eigenaren geen product aan maar een emotie. Deze kan alleen geweldig zijn als er een wisselwerking ontstaat en het lukt ons nu al 5 seizoenen om deze te bewaken.
Wij blijven dus ook in de komende tijd apetrots en ......luisteren naar de adviezen die gasten ons geven ook al zijn ze niet allemaal realiseerbaar.

Jullie in ieder gaval hartelijk dank voor alle feedback die we van jullie mochten ontvangen en wie weet, tot de volgende keer.

Lieve groet.

Ton en Nancy
58) Hennie en Gerrie 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.90 Safari/537.36
Donderdag, 26 september 2019 15:21 Geef commentaar

Ton en Nancy,

Inmiddels zijn we weer thuis Wat een ontzettend gastvrije en sympathieke gastheer en gastvrouw zijn jullie.
We hebben een onvergetelijke vakantie gehad in Tsjechië, mede door jullie goede adviezen.
Gr. Hennie en Gerrie


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 15:19
Beste Gerrie en Hennie

Wat fijn dat jullie als laatste gasten dit jaar in onze blokhut ook zo hebben genoten. Wij kunnen als gastheer en dame alleen zulke goede adviezen geven als de gasten ook duidelijk aangeven wat ze verwachten van de vakantie. Dit was bij jullie ook al geen probleem dus hadden we een goede wisselwerking.
Dat het een onvergetelijke vakantie is geworden hebben jullie aan jullie zelf te danken.

Misschien dat we jullie nog eens zullen kunnen ontvangen met een bak koffie op doorreis naar een andere collega en hopelijk hebben jullie het daar dan weer net zo naar je zin als hier.

Hopelijk tot een volgend contact,

Groetjes,

Ton en Nancy
57) Allina 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Linux; Android 9; SM-G960F Build/PPR1.180610.011; wv) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Chrome/76.0.3809.111 Mobile Safari/537.36 [FB_IAB/FB4A;FBAV/234.0.0.30.115;]
Woensdag, 21 augustus 2019 16:08 Geef commentaar

We zijn 3 dagen als gast met onze camper bij Nancy en Ton geweest, en het was heel gezellig. Een warm ontvangst met koffie en onze hond kon even heerlijk rauzen met Elza. 1x bij hun de 'daghap' gehad, kip met honing,aardappeltjes,verse spercieboontjes, sla en... als extraatje, stoofpeertjes!!! Heerlijk!
Na het eten aan de 'stamtafel' gezellig buiten nog na gezeten samen met Ton, Nancy en nog een paar andere gasten die in 1 van hun appartementen logeren. We mochten deze ook even bezichtigen, en waren prachtig. Zo licht en schoon, geweldig!!
Blijf vooral zo doorgaan met jullie paradijsje, heel veel succes verder,
Groetjes,
Siemon Allina en Harry🐾


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 14:08
Beste Siemon, Allina en Harry,

Ook voor ons was jullie aanwezigheid erg leuk en gezellig.
We vonden het zeker leuk om te horen wat jullie als "collega's" van onze appartementen vonden.
Dat we het geluk hebben dat we hier een paradijsje van hebben weten te bouwen is ook grotendeels het resultaat van goed luisteren naar onze gasten.
Het mooie is dat we deze tips van gasten ook altijd opvatten als het gunnen om nog beter te worden en niet een "IK VERTREK" verhaal te worden. wink

Hopelijk tot de volgende keer als jullie op doorreis zijn.

Vriendelijke groet,

Ton en Nancy
56) Fam Ehrenhard en Kreijkes 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (iPad; CPU OS 12_4 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.1.2 Mobile/15E148 Safari/604.1
Zondag, 11 augustus 2019 22:32 Geef commentaar

Lieve Ton en Nancy,
Wij hebben het de afgelopen weken erg naar onze zin gehad in jullie appartement.
Jullie gastvrijheid en meedenken hebben wij zeer gewaardeerd.
De daghap was geweldig.
De omgeving is erg mooi en we hebben nog lang niet alles gezien.
Al met al een een vakantie die voor herhaling vatbaar is.
Groeten fam. Ehrenhard en Kreijkes
Poot voor Elsa van Jack


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 13:45
Beste fam. Ehrenhard en Kreijkes.

Wat was het leuk om jullie als onze gast te hebben. Zeker omdat jullie met zo een grote groep in ons appartement verbleven en we het nog hebben uitgebreid met een tentje zodat iedereen mee kon genieten. Dat jullie weer gaan komen gaven jullie al aan en we zijn blij dat we jullie de mogelijkheden hebben laten zien van het nog grotere appartement. Jullie zijn dan ook zeer zeker van harte welkom en we kijken er al weer naar uit om jullie dan weer te kunnen laten genieten van al het moois dat Tsjechië te bieden heeft.
Tot volgend jaar....

Groetjes,
Ton en Nancy
55) Frank en Tonny 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/75.0.3770.142 Safari/537.36
Woensdag, 17 juli 2019 20:24 Geef commentaar

Ton en Nancy,

Inmiddels zijn we weer thuis en al ruim een week aan het werk. We spreken nog regelmatig over de dagen dat we bij jullie op de camping waren. Wat een ontzettend gastvrije en sympathieke gastheer en gastvrouw zijn jullie.
Na een rit vanaf Salzburg kwamen we op de camping aan en zijn ontvangen met koffie en thee. Omdat we met twee honden waren, hebben jullie ons op ons verzoek op een fijne en zeer ruime plek neergezet. Aanvankelijk waren we van plan twee of drie dagen te blijven. Dat werden er wat meer.

We hebben nog een aantal keren bij jullie gegeten, samen met enkele andere gasten op de camping. Dat was reuze gezellig. Wat maak je een heerlijke gegrilde kip! Echt een aanrader.

De camping is keurig onderhouden en schoon, evenals de accommodaties, het sanitair, de speelruimte voor de kinderen en het zwembad.

Wij hebben genoten en komen als we naar Tsjechië gaan zeker nog een keer terug. Dank jullie wel voor de leuke dagen.

Groetjes, Frank en Tonny


Ton en Nancy Vrijdag, 19 juli 2019 12:07
Beste Frank en Tonny
Wat hebben wij een medelijden met jullie.
Werk weer opstarten na zo'n vakantie kan zo vervelend zijn. Hoe leuk je werk ook is, je blijft toch altijd nog een beetje in die vakantiemodus hangen.
Ook wij vonden het heerlijk met jullie en de beide honden. Dat het dan ook een paar dagen langer werden vonden wij helemaal niet erg hoor. Ook de volgende keer in Tsjechië zijn jullie weer van harte welkom en ik zal alvast koekjes sparen voor die rakkers.
Wij gaan weer lekker verder met hobbyen. Onze vakantie is nog niet voorbij.

Tot de volgende keer.
54) John en Marianne 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (iPad; CPU OS 9_3_5 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13G36 Safari/601.1
Woensdag, 17 juli 2019 17:37 Geef commentaar

Nancy en Ton, wij hebben zowel van het appartement als de blokhut mogen genieten. Dank voor de geboden mogelijkheden en dat jullie bereid waren om mee te denken aan een goede oplossing. Beiden voldeden aan alle wensen, schoon en van de juiste gemakken voorzien. Gastvrijheid staat bij jullie hoog in het vaandel en dat maken jullie ook zeer zeker waar. Wij hebben enkele malen heerlijk gegeten voor een zeer goede prijs. Dank en we zien elkaar zeker weer op jullie camping. Gr Marianne en John.


Ton en Nancy Vrijdag, 19 juli 2019 11:25
Beste John en Marianne

dat we elkaar weer gaan zien is bijna een zekerheidje wink
Wij vonden het met jullie ook erg gezellig en moeilijk om afscheid te nemen op deze manier maar gelukkig was de vervolgafspraak al weer bijna gemaakt.
Die gastvrijheid is gewoon onze manier van leven en ook wij genieten hier van.
Gelukkig bestaan er altijd meer oplossingen dan problemen dus......
Tot de volgende keer.
53) Marelle en Anton de Ruijter 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0
Zaterdag, 6 juli 2019 17:07 Geef commentaar

lieve Nancy en Ton,
wij hebben er eigenlijk maar één woord voor en dat is fantastisch.
Jullie gastvrijheid is geweldig.
Wij werden zeer gezellig ontvangen met de koffie staat bijna klaar.
Ook onze hond Ziva was zeer in haar nopjes met jullie hond Elsa.
Zoek je rust,ruimte, schoon sanitair,een heerlijk dagmenu, en hond vriendelijk, dan is jullie camping een aanrader.

liefs Marelle Anton en Ziva

ps, Ziva zit nog steeds op je avond koekje te wachten :)


Ton en Nancy Dinsdag, 9 juli 2019 12:12
Beste marelle en Anton

Ook wij vonden het werelds met jullie en Ziva. Wij vinden het nog steeds erg leuk dat de koffie bij aankomst zo goed ontvangen wordt door onze aankomende gasten en dit blijven we zeker ook doen.
Ook ik loop de hele week al met koekjes mijn avondronde en kijk nog steeds "jullie" kant op of ik mijn vrolijke vriendinnetje al zie springen. wink
Hopelijk tot een volgende keer en je weet, de koffie (en koekjes) zijn altijd "bijna" klaar.
52) Jan en Tinie Wester 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (X11; CrOS armv7l 12105.75.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/75.0.3770.102 Safari/537.36
Zaterdag, 29 juni 2019 22:52 Geef commentaar

Wij apten onze kinderen, nadat we ons op 18 juni 2019 hadden gesetteld op de camping, ¨We werden door de eigenaren Ton en Nancy gastvrij onthaald op een kop koffie. Het is een kleine idyllische camping met 10 grote plaatsen¨. We zijn een week gebleven en hebben er heerlijk gestaan.Het plezier dat Ton en Nancy beleven aan het runnen van hun camping stralen zij uit naar hun gasten. Wij hebben dat als zeer plezierig ervaren. Een camping naar ons hart.


Ton en Nancy Dinsdag, 2 juli 2019 15:18
Beste Jan en Tinie

Goh, wat was het gezellig hè? De frietavond en het mooie weer speelde dan ook net zo hard mee als de geweldige gezellige gasten die we dat moment ook hadden.
Heerlijk om zo met jullie een voorseizoen te starten hoor.
Ik denk dat we elkaar zeker in de toekomst nog gaan treffen.....
Tot dan.
51) Ria en Ferdi 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (iPad; CPU OS 12_3_1 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.1.1 Mobile/15E148 Safari/604.1
Dinsdag, 25 juni 2019 12:31 Geef commentaar

We hebben een week genoten op deze rustige camping. Zeer gastvrije en behulpzame eigenaren.
Ruime plaatsen, sanitair is goed en schoon.
Mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
We kregen een probleem met onze vouwwagen, maar alles werd uit de kast gehaald om dit op te lossen. Zelfs mochten we een aantal nachten logeren in een van hun appartementen .
Zonder meerprijs. Ton en Nancy dit alles vonden we een zeer coulante en gastvrije oplossing.
Daarvoor nogmaals onze dank.
Mochten we in de buurt zijn komen we zeker weer langs.


Ton en Nancy Donderdag, 27 juni 2019 10:40
Beste Ferdi en Ria

Ook voor ons is het een week geweest die we niet snel meer vergeten. Met jullie was het ook onwijs gezellig en geweldig om jullie toch zoals gepland de vakantie af te laten maken maar dan in ons appartement.
Bij langskomen is zeker aankomen geadviseerd. De koffie is dan wederom "bijna" klaar.
Bekijk RSS Nieuws
[1] 2 3 6
Onderhoud
Powered by AdBWebdesign.nl from Netherlands