Teken het gastenboek
Gastenboek Camping & Guesthouse te Pliskovice in Tsjechie
Welkom op onze site. Hier kun je het gastenboek tekenen
Totaal aantal berichten: 65   Berichten per pagina: 10
[1] 2 3 ... 7
Zoeken    naar  
Naam Commentaar
65) Ton en Nancy 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.102 Safari/537.36
Zaterdag, 19 september 2020 10:36 Geef commentaar

Helaas zijn we met de camping al vroeg gesloten

Lieve gasten en vrienden.

In dit vreselijk vreemde jaar hebben ook wij al zeer vroeg onze camping met verstand maar met wisselende gevoelens gesloten.
Door de corona hebben wij zeer veel annuleringen gekregen dit jaar en was de laatste reservering voor een plaats op de camping tot 23 augustus.
Omdat we in dit jaar, waarin we geen voorseizoen hebben gehad, al zeer weinig inkomen hadden kunnen we het verlies dat we dan zullen maken, met het openhouden van de camping, niet ook nog een keer er bij hebben.
Hadden we reserveringen gehad dan was het natuurlijk anders geweest en hadden we ook nog heel graag de gasten ontvangen die zonder, of op de laatste dag, reserveren nu nog op vakantie zijn. Helaas is dit jaar alles anders.
De appartementen blijven gelukkig wel gewoon te reserveren.

Wij gaan nu gewoon alles eerder winterklaar maken en de tijd die over is gebruiken om volgend jaar vanaf begin april alle campinggasten ook weer optimaal te kunnen ontvangen en van dienst te zijn.
We willen alle gasten die ons toch nog hebben bezocht en de vrienden die ons een warm hart toedragen van harte bedanken.
Wij wensen jullie allemaal heel veel gezondheid toe en hopen jullie, weer, te zien in 2021.
Wij zullen hier dan nog sterker terug open gaan in de eerste week van april dus tot dan....

Lieve groeten van Ton en Nancy
64) Petra und Volkmar 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0
Vrijdag, 7 augustus 2020 11:48 Geef commentaar

Liebe Nancy, lieber Ton,
vielen Dank für die herzliche Aufnahme auf dem Campingplatz. Es war sehr schön, sehr ruhig und erholsam. Die Gegend lädt zum Wandern und Radfahren ein, was wir auch vom Platz auch machen konnten, ohne unser kleines WoMo zu bewegen.
Gerne kommen wir wieder.
Volkmar + Petra smile


Nacy und Ton Woensdag, 12 augustus 2020 12:43
Lieber freunde

Herzlichen dank für dieser schönen und lieber review.
Auch uns hat es sehr gut gefallen das ihr da wart und selbst in dieser corona zeit wo wir so vorsichtig sein mussen sind wir froh das wir euch doch kennen gelernt haben.

wir sehen schon aus zum nächsten mahl.

Lieber gruss,
Ton und Nancy
63) Peter und Freunde 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0
Zondag, 19 juli 2020 20:45 Geef commentaar

wir sind sehr nett aufgenommen worden, hatten sehr schöne Tage bei Ton und Nancy.Das Essen war sehr gut und mit viel Liebe zubereitet und angerichtet. Alles sehr fair,zuvorkommend und unkompliziert.
Einfach schön und empfehlenswert. Danke


Ton und Nancy Vrijdag, 24 juli 2020 14:54
Lieber gruppe,
Auch für uns war es sehr schön um euren motorgruppe als gäste zu betreuen. Herlich zu sehen war wie ihr geniessen konnten von alles schönes was die Tsjechei und wir zu bieten hatten.
Hoffentlich sehen wir uns bald wieder.

Lieber gruss,

Ton und Nancy
62) Leo en Renata 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/83.0.4103.116 Safari/537.36
Zaterdag, 18 juli 2020 19:20 Geef commentaar

Hallo Ton en Nancy

Voor een week de Chata gehuurd op jullie gezellige mooie camping en uiteindelijk 3 dagen bij geboekt. Genoten van jullie gastvrijheid, de camping en de geweldige omgeving.
Nogmaals bedankt voor jullie zorgen, het mee denken, de heerlijke maaltijden en een fijne vakantie. Mochten we ooit in de buurt zijn dan komen we zeker weer aan.

Groetjes Leo en Renata.


Ton en Nancy Vrijdag, 24 juli 2020 14:27
Beste Leo en Renata

Jullie hadden ons al het grootste compliment gegeven door jullie vertrek uit te stellen omdat er nog zoveel te doen was en jullie zo heerlijk op je plaats zaten. Ook deze woorden worden weer in dankbaarheid aanvaard.wink
Zelfs tijdens deze coronatijd was het gewoon heerlijk om weer eens lekker Nederlandse gasten om ons heen te hebben. Dit staat natuurlijk in schil contrast met alle annuleringen die we ontvangen hebben van mensen die dachten dat het niet veilig zou zijn om naar zo'n mooi vakantieland als Tsjechië te komen.
Als jullie in de buurt zijn zijn jullie zeker welkom om weer een lekkere bak koffie te komen halen. Wij zullen jullie dan ook weer met open armen ontvangen dus......
Tot dan

Groetjes,
Ton en Nancy
61) Ton en Nancy 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/83.0.4103.97 Safari/537.36
Zondag, 14 juni 2020 11:11 Geef commentaar

Hoera, we zijn weer geopend voor alle nationaliteiten. Gelukkig hebben we de volledige lockdown en de intelligente lockdown uit kunnen zingen en daardoor gaan we er nu met volle moed weer tegenaan
om hier nog meer van die fijne en warme reacties van jullie te verzamelen.

Al onze gasten die onze vrienden zijn geworden en zo hebben meegeleefd tijdens deze onzekere periode voor ons willen we heel erg graag hier bedanken.
Het is niet voort niets een gastenboek dus willen wij ook hier onze waardering uitspreken naar onze gasten die ons trouw zijn gebleven. JULLIE ZIJN GEWELDIG! De eerste bak koffie is van ons bij aankomst wink

Vriendelijke groet, Ton en Nancy van Huizen
60) Theo en Marga Dierkes 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.90 Safari/537.36
Donderdag, 10 oktober 2019 19:45 Geef commentaar

Ton en Nancy,
Zoals ik vorig jaar al schreef, is jullie camping een pareltje onder de vele campings die er zijn. Klein maar fijn. We zijn met onze vakantie begonnen bij jullie op de camping. Het was een thuiskomen.Heerlijk gegeten op onze aankomstdag. Gezellige avonden gehad en daarna verder gegaan met onze reis door Tsjechië en Polen en Slowakije. Bedankt voor het hartelijk welkom en tot ziens. We zullen elkaar vast nog wel weer eens ontmoeten. Hartelijke groeten, Theo en Marga


Ton en Nancy Donderdag, 17 oktober 2019 11:52
Beste Theo en Marga

Ook dit jaar was het echt weer geweldig met jullie er bij.
Het waren weer wereldse avonden op het terras ( lees kippenhok) en we genieten er nu nog steeds een beetje van na. Ook erg fijn om te lezen dat de rest van de vakantie ook weer optimaal genoten is door jullie dus wij weten wel zeker dat we jullie in de toekomst weer gaan zien.

Wij verheugen ons er nu al weer op dus....
Tot dan.
59) Claudia en Mark 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.1.0; SAMSUNG SM-T580) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) SamsungBrowser/10.1 Chrome/71.0.3578.99 Safari/537.36
Zondag, 29 september 2019 19:23 Geef commentaar

Hallo Ton en Nancy,

Hierbij willen wij jullie bedanken voor een zeer ontspannen en uiterst relaxed verblijf op jullie camping in de maand augustus voor 3 weken.

Aan gastvrijheid heeft het zeker niet ontbroken en we hebben de daghap met plezier en smaak soldaat gemaakt.

Leuk dat we in de gelegenheid geweest zijn om elkaar te spreken en beter te leren kennen.

Daarnaast zijn jullie apetrots op de appartementen. En terecht! Daar hebben wij niet verbleven, maar natuurlijk wel even bewonderd. Alles spik en span.

Aan streekinformatie geen gebrek. De info-map en jullie zelf zijn een rijke bron om te raadplegen om daarmee de leuke plekjes van de Zuid-Bohemen te bezoeken, mocht dit onbekend zijn.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen.

Claudia en Mark


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 17:10
Beste Mark en Claudia

Nu het weer weer slechter begint te worden en de dagen veel en veel korter is het altijd een plezier om dit terug te lezen.
Wat hebben we een plezier gehad samen om het huiskamertje dat jullie bij de tent hadden opgebouwd. Ook samen met jullie op het terras werd het meerdere keren zo gezellig dat we de tijd vergaten en het soms late avondwerk werd dat we in bed lagen en nog nagenoten van alweer een heerlijke dag in ons paradijsje.
Dat we op de camping, onze blokhutten en de appartementen zo apetrots zijn hebben jullie en al die andere gasten aan mee gewerkt.
Wij bieden als eigenaren geen product aan maar een emotie. Deze kan alleen geweldig zijn als er een wisselwerking ontstaat en het lukt ons nu al 5 seizoenen om deze te bewaken.
Wij blijven dus ook in de komende tijd apetrots en ......luisteren naar de adviezen die gasten ons geven ook al zijn ze niet allemaal realiseerbaar.

Jullie in ieder gaval hartelijk dank voor alle feedback die we van jullie mochten ontvangen en wie weet, tot de volgende keer.

Lieve groet.

Ton en Nancy
58) Hennie en Gerrie 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.90 Safari/537.36
Donderdag, 26 september 2019 15:21 Geef commentaar

Ton en Nancy,

Inmiddels zijn we weer thuis Wat een ontzettend gastvrije en sympathieke gastheer en gastvrouw zijn jullie.
We hebben een onvergetelijke vakantie gehad in Tsjechië, mede door jullie goede adviezen.
Gr. Hennie en Gerrie


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 15:19
Beste Gerrie en Hennie

Wat fijn dat jullie als laatste gasten dit jaar in onze blokhut ook zo hebben genoten. Wij kunnen als gastheer en dame alleen zulke goede adviezen geven als de gasten ook duidelijk aangeven wat ze verwachten van de vakantie. Dit was bij jullie ook al geen probleem dus hadden we een goede wisselwerking.
Dat het een onvergetelijke vakantie is geworden hebben jullie aan jullie zelf te danken.

Misschien dat we jullie nog eens zullen kunnen ontvangen met een bak koffie op doorreis naar een andere collega en hopelijk hebben jullie het daar dan weer net zo naar je zin als hier.

Hopelijk tot een volgend contact,

Groetjes,

Ton en Nancy
57) Allina 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Linux; Android 9; SM-G960F Build/PPR1.180610.011; wv) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Chrome/76.0.3809.111 Mobile Safari/537.36 [FB_IAB/FB4A;FBAV/234.0.0.30.115;]
Woensdag, 21 augustus 2019 16:08 Geef commentaar

We zijn 3 dagen als gast met onze camper bij Nancy en Ton geweest, en het was heel gezellig. Een warm ontvangst met koffie en onze hond kon even heerlijk rauzen met Elza. 1x bij hun de 'daghap' gehad, kip met honing,aardappeltjes,verse spercieboontjes, sla en... als extraatje, stoofpeertjes!!! Heerlijk!
Na het eten aan de 'stamtafel' gezellig buiten nog na gezeten samen met Ton, Nancy en nog een paar andere gasten die in 1 van hun appartementen logeren. We mochten deze ook even bezichtigen, en waren prachtig. Zo licht en schoon, geweldig!!
Blijf vooral zo doorgaan met jullie paradijsje, heel veel succes verder,
Groetjes,
Siemon Allina en Harry🐾


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 14:08
Beste Siemon, Allina en Harry,

Ook voor ons was jullie aanwezigheid erg leuk en gezellig.
We vonden het zeker leuk om te horen wat jullie als "collega's" van onze appartementen vonden.
Dat we het geluk hebben dat we hier een paradijsje van hebben weten te bouwen is ook grotendeels het resultaat van goed luisteren naar onze gasten.
Het mooie is dat we deze tips van gasten ook altijd opvatten als het gunnen om nog beter te worden en niet een "IK VERTREK" verhaal te worden. wink

Hopelijk tot de volgende keer als jullie op doorreis zijn.

Vriendelijke groet,

Ton en Nancy
56) Fam Ehrenhard en Kreijkes 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (iPad; CPU OS 12_4 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.1.2 Mobile/15E148 Safari/604.1
Zondag, 11 augustus 2019 22:32 Geef commentaar

Lieve Ton en Nancy,
Wij hebben het de afgelopen weken erg naar onze zin gehad in jullie appartement.
Jullie gastvrijheid en meedenken hebben wij zeer gewaardeerd.
De daghap was geweldig.
De omgeving is erg mooi en we hebben nog lang niet alles gezien.
Al met al een een vakantie die voor herhaling vatbaar is.
Groeten fam. Ehrenhard en Kreijkes
Poot voor Elsa van Jack


Ton en Nancy Maandag, 30 september 2019 13:45
Beste fam. Ehrenhard en Kreijkes.

Wat was het leuk om jullie als onze gast te hebben. Zeker omdat jullie met zo een grote groep in ons appartement verbleven en we het nog hebben uitgebreid met een tentje zodat iedereen mee kon genieten. Dat jullie weer gaan komen gaven jullie al aan en we zijn blij dat we jullie de mogelijkheden hebben laten zien van het nog grotere appartement. Jullie zijn dan ook zeer zeker van harte welkom en we kijken er al weer naar uit om jullie dan weer te kunnen laten genieten van al het moois dat Tsjechië te bieden heeft.
Tot volgend jaar....

Groetjes,
Ton en Nancy
Bekijk RSS Nieuws
[1] 2 3 ... 7
Onderhoud
Powered by AdBWebdesign.nl from Netherlands