Gastenboek
Terug naar het gastenboek
Geef commentaar op dit bericht
Teken het gastenboek:
108) Frank en Tonny 
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/75.0.3770.142 Safari/537.36
Woensdag, 17 juli 2019 20:24

Ton en Nancy,

Inmiddels zijn we weer thuis en al ruim een week aan het werk. We spreken nog regelmatig over de dagen dat we bij jullie op de camping waren. Wat een ontzettend gastvrije en sympathieke gastheer en gastvrouw zijn jullie.
Na een rit vanaf Salzburg kwamen we op de camping aan en zijn ontvangen met koffie en thee. Omdat we met twee honden waren, hebben jullie ons op ons verzoek op een fijne en zeer ruime plek neergezet. Aanvankelijk waren we van plan twee of drie dagen te blijven. Dat werden er wat meer.

We hebben nog een aantal keren bij jullie gegeten, samen met enkele andere gasten op de camping. Dat was reuze gezellig. Wat maak je een heerlijke gegrilde kip! Echt een aanrader.

De camping is keurig onderhouden en schoon, evenals de accommodaties, het sanitair, de speelruimte voor de kinderen en het zwembad.

Wij hebben genoten en komen als we naar Tsjechiƫ gaan zeker nog een keer terug. Dank jullie wel voor de leuke dagen.

Groetjes, Frank en Tonny

Ton en Nancy Vrijdag, 19 juli 2019 12:07
Beste Frank en Tonny
Wat hebben wij een medelijden met jullie.
Werk weer opstarten na zo'n vakantie kan zo vervelend zijn. Hoe leuk je werk ook is, je blijft toch altijd nog een beetje in die vakantiemodus hangen.
Ook wij vonden het heerlijk met jullie en de beide honden. Dat het dan ook een paar dagen langer werden vonden wij helemaal niet erg hoor. Ook de volgende keer in Tsjechiƫ zijn jullie weer van harte welkom en ik zal alvast koekjes sparen voor die rakkers.
Wij gaan weer lekker verder met hobbyen. Onze vakantie is nog niet voorbij.

Tot de volgende keer.
Commentaar:
Naam Naam:
Email adres Email adres*: (wordt niet getoond)
Anti Bot Test Anti Bot Test*: CAPTCHAVul de letters van de afbeelding in
 
afbeelding vernieuwen
HTML is niet actief
Smilies staan AAN
AGCode is AAN
Onderhoud
Powered by AdBWebdesign.nl from Netherlands